Roviniete.ro

Hoti de unelte urmariti de politisti in trafic

Postat de: admin pe 14 Octombrie 2010 10:10

Dupa urmarirea unei masini care nu a oprit la semnalul politistilor, precum si a cercetarilor efectuate ulterior, s-a reusit recuperarea unor unelte de constructii, sustrase de la o societate comerciala. Suspectii sunt cercetati in stare de retinere.

La data de 13 octombrie a.c., politisti din cadrul Politiei orasului Nasaud au efectuat semnal de oprire unui autoturism, insa conducatorul auto l-a ignorat, continuandu-si deplasarea. La scurt timp, soferul a ignorat si semnalul de oprire al politistilor Posturilor de Politie Telciu si Romului, continuandu-si deplasarea pe DN 17C, pe directia Telciu – Romuli.

Politistii au urmarit masina, depistand-o la scurt timp abandonata pe marginea DN 17 C, avariata. In urma verificarii interiorului autoturismului, au fost gasite 20 de motoferastraie, bormasini si polizoare unghiulare.

Din cercetari a reiesit ca autoturismul a fost condus de catre P. Mihai, de 36 de ani, din Judetul Maramures, iar alaturi de acesta se mai aflau V. Adrian, de 27 de ani si S. Octavian, de 24 de ani, ambii din Sighetul Marmatiei.

Cei trei tineri au fost depistati de politisti in padurea de pe raza comunei Romuli, Judetul Bistrita- Nasaud.

Totodata, s-a stabilit ca bunurile gasite in autoturism au fost sustrase din incinta unei societati comerciale din Bistrita.

Cercetarile continua de politisti din cadrul Politiei orasului Nasaud cu suspectii in stare de retinere pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati la Judecatoria Nasaud, cu propunere de arestare preventiva.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.