Roviniete.ro

Maramures: Traficul rutier spre Ucraina de la Sighetu Marmatiei, suspendat pentru reparatia podului

Postat de: admin pe 14 Octombrie 2010 10:05

Traficul rutier pe podul care leaga municipiul Sighetu Marmatiei de Ucraina peste raul Tisa prin punctul de trecere a frontierei Sighet-Solotvino a fost intrerupt, miercuri, din cauza unor reparatii generale. Podul dintre cele doua localitati de frontiera din Romania si Ucraina asigura zilnic traficul a peste 1.200 de masini si a fost cosntruit in anul 2001.

Primaria municipiului Sighetu Marmatiei a luat decizia de a suspenda temporar traficul rutier, lasandu-l deschis doar pe cel pietonal pentru a efectua lucrari de refacere a stratului de asfalt care acopera podul pe singura cale de circulatie.

Astfel, pe cele doua directii ale frontierei de stat – pietonal si rutier – dintre Romania si Ucraina se va circula doar pietonal, cale intrebuintata de cetatenii care practica micul trafic de granita.

Potrivit primarului Eugenia Godja, traficul rutier dintre cele doua state peste podul care traverseaza raul Tisa ar putea fi deschis in seara zilei de miercuri, daca lucrarile sunt terminate in timp util.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.