Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 14 octombrie 2010

Postat de: admin pe 15 Octombrie 2010 12:06

Buletin Informativ al Politiei Capitalei din 15 octombrie 2010

La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ANDREI de 22 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe Calea Vacaresti dinspre P-ta Sudului catre sos. Mihai Bravu. Cand a ajuns in dreptul refugiului statiei RATB „Pridvorului” a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 30 – 35 ani, care a ramas neidentificata.

Victima a ramas internata la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre

solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 13.20, U. KAYA de 36 de ani, cetatean turc, a condus un autoturism marca VW Jetta, pe str. Tepes Voda dinspre bd. Pache Protopopescu catre sos. Mihai Bravu. Cand a ajuns la intersectia cu str. Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului „Cedeaza trecerea”, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Skoda Octavia, condus de I. Mihai de 43 de ani din Bucuresti, pe str. Agricultori catre str. Matei Voievod.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui I. Mariana de 47 de ani din Bucuresti, ocupanta in autoturismul marca Skoda Octavia, care de la spital a fost indrumata la domiciliu.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.