Roviniete.ro

Bucuresti: Furturi de oglinzi retrovizoare solutionate

Postat de: admin pe 15 Octombrie 2010 12:10

La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 20:15, agenti de siguranta publica din cadrul Biroului Ordine Publica – Sectia 8 Politie l-au depistat pe str. Dimitrie Racovita, pe S. Catalin de 28 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in jurul orei 20.00, a sustras oglinzile retrovizoare de la un autoturism, ce se afla parcat pe Intrarea Mantuleasa, sector 2.

Prejudiciul de aproximativ 3000 lei a fost recuperat si restituit partii vatamate. Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – Sectia 8 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.

***

La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 05.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale –  Sectia 12 Politie l-au prins in flagrant, la intersectia strazilor Bucovina cu Pictor Gh. Tatarescu, pe C. Valentin de 20 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa un geam de oglinda retrovizoare, ce apartinea unui autoturism marca BMW seria 5, pe care, in jurul orei 04.50, l-a sustras, prin demontare, de la un autoturism se afla parcat pe str. Masina de Paine, sector 2. In urma cercetarile efectuate s-a stabilit ca in noaptea de 13.10.2010, in jurul orei 05.30, cel in cauza, prin demontare, a sustras ambele geamuri ale oglinzilor retrovizoare de la un autoturism marca BMW X6, parcat pe str. Tina Petre, sector 3. Prejudiciul estimat la suma de 2000 lei a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat

Politia Capitalei

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.