Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 15 octombrie 2010

Postat de: admin pe 15 Octombrie 2010 15:29

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora (15:10), in judetul Prahova, circulatia este intrerupta pe DN1A, la kilometrul 140, intre Cheia si Maneciu. In jurul orei 12:20, probabil din cauza vitezei neadaptate intr-o curba, o autocisterna incarcata cu untura a lovit un cap de pod, dupa care a parasit partea carosabila, ajungand intr-o rapa. Soferul a fost ranit. In momentul de fata se incearca scoaterea autocisternei si repunerea acesteia pe carosabil.

Reamintim ca in judetul Alba, din cauza unor lucrari, circulatia pe DN1 este intrerupta pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes (kilometrul 375+769).

Rutele ocolitoare sunt urmatoarele:

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone:

- directia Alba Iulia – Sibiu: DN1 Alba Iulia – Teius, DN14B Teius – Blaj – Copsa Mica, DN14 Copsa Mica – Sibiu;

- directia Alba Iulia – Deva: DN74 Alba Iulia – Abrud – Brad, DN76 Brad – Soimus – intersectie cu DN7.

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone si de transport public de persoane:

- directia Alba Iulia – Sebes: DJ107 Alba Iulia – Drambar, DJ107C Drambar – Seusa – Ciugud – Oarda de Jos – intersectie cu DN1;

- directia Alba Iulia – Cunta (si pentru cei ce doresc sa ajunga la Sibiu): DJ107 Alba Iulia – Teleac – Hapria – Berghin, DJ106I Berghin – Vingard – Cunta – intersectie cu DN1-DN7.

Traficul usor se mai poate desfasura si pe un pod din pontoane, alternativ, in ambele sensuri, cu ajutorul semafoarelor. Insa, recomandam rutele alcatuite din drumuri judetene, deoarece la intrarile pe acest pod se formeaza coloane de autovehicule.

Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti se mentine restrictia de circulatie impusa in zona lucrarilor care se executa la podul de la kilometrul 28. Pe podul respectiv este inchis traficul pe sensul Pitesti – Bucuresti, fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu, respectand semnalizarea rutiera temporara.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.