Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 18 octombrie 2010

Postat de: admin pe 19 Octombrie 2010 12:57

Buletin Informativ al Politiei Capitalei, Nr. 1871, din 19 octombrie 2010 – Accidente rutiere

La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. Teiul Doamnei dinspre sos. Colentina catre bd. Lacul Tei. Cand a ajuns la intersectia cu str. Brasoveni, a surprins si accidentat grav pe Z. Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.00, M. DANUT de 33 de ani din jud. Ilfov, a condus un microbuz marca Mercedes, pe bd. Bucurestii Noi dinspre bd. Laminorului catre sos. Bucuresti-Târgoviste. Cand a ajuns la intersectia cu str. Balaria, a surprins si accidentat grav pe P. Dan de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul “Trecere pentru pietoni”. Victima a ramas internata la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 17.00, M. ISMAILOV de 49 de ani, cetatean bulgar, a condus un autotractor marca Volvo, pe str. Aeroportului dinspre sos. Odai catre str. Laminorului. Cand a ajuns la intersectia cu sos. Chitila, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Dacia 1304, condusa de E. Constantin de 51 de ani din Bucuresti, care circula pe sos. Chitila dinspre str. Laminorului catre soseaua de centura. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unui minor de 11 ani din Bucuresti, pasager in autoturismul marca Dacia 1304, care a ramas internat la spital.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.