Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 19 octombrie 2010

Postat de: admin pe 20 Octombrie 2010 12:46

Buletin Informativ al Politiei Capitalei nr. 1881 20 octombrie 2010 – Accidente rutiere

La data de 19 octombrie 2010, in jurul orei 12:00, D. Alexandru de 19 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mazda pe DN 1, dinspre str. Jandarmeriei catre bd. Aerogarii. Cand a ajuns in apropierea pasajului unui complex comercial, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, situatie in care a pierdut controlul asupra directiei de mers si a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus de D. Petre de 42 de ani, din Bucuresti, care se deplasa din sens opus.

In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui D. Petre, care a ramas internat la spital si D. Alexandru, care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 1 din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 19 octombrie 2010, in jurul orei 16:00, S. Yasar de 60 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe str. Turnu Magurele, dinspre str. Emil Racovita catre sos. Berceni. Cand a ajuns in dreptul aleei Movilita, a surprins si accidentat un copil de 11 ani, care se angajase in traversarea strazii neregulamentar, de la stinga la dreapta, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Accidentat grav, copilul a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 4 din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.