Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 22 octombrie 2010

Postat de: admin pe 22 Octombrie 2010 13:44

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora( 12.30) circulatia autovehiculelor se desfasoara normal pe majoritatea drumurilor nationale si pe autostrazi. Nu sunt semnalate evenimente rutiere deosebite care sa blocheze traficul auto.

Precizam insa ca din cauza unor lucrari la partea carosabila, pe mai multe sectoare de drum se circula ingreunat. Spre exemplu, in judetul Prahova, astazi, pana in jurul orei 15.00, se executa lucrari de asfaltare pe DN1, intre kilometrii 115 si 116, pe sensul Bucuresti – Brasov, pe prima banda.

De asemenea, lucrari la partea carosabila se efectueaza si pe DN7 Calimanesti – Brezoi, in judetul Valcea, DN6 Remetea Mare – Izvin, in judetul Timis si DN66 Bumbesti Jiu – Aninoasa, in judetul Gorj.

Din acelasi motiv, si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie in zona kilolmetrului 28. Astfel, pe podul de la aceasta borna kilometrica este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului opus. De aceea, pentru evitarea accidentelor, conducatorii auto sunt sfatuiti sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe banda marcata provizoriu, respectand semnalizarea rutiera temporara.

Totodata, avand in vedere faptul ca pe unele drumuri nationale carosabilul este umed, le recomandam celor de la volan sa conduca prudent si sa nu bruscheze comenzile autovehiculelor.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.