Roviniete.ro

Miting in Bucuresti pe 27 octombrie 2010 – Restrictii rutiere

Postat de: admin pe 25 Octombrie 2010 11:25

La data de  27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 – 11.00, urmat de  un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 – 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 – 22.00.

Mitingul din Piata Victoriei care va avea loc in intervalul 10.00 – 11.00, se va desfasura intre linia de demarcatie a benzii II de circulatie, de pe Bd. Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor catre P-ta Romana, Sos. Kiseleff, Bd. Ion Mihalache, Bd. Lascar Catargiu, pâna la scuarul de demarcare dintre cele doua sensuri de circulatie.

Marsul de protest va avea loc intre orele 11.00 – 14.00, pe traseul Piata Victoriei – Bd. Lascar Catargiu – Piata Romana – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Nicolae Balcescu – Piata Universitatii – Bd. I.C. Bratianu – Piata Unirii – Bd Unirii – Piata Constitutiei.

Deplasarea protestatarilor se va face pe patru benzi de circulatie, lasând libere doua benzi, pe sensul dinspre Piata Unirii catre Piata Victoriei, pentru a permite accesul autospecialelor cu regim de circulatie prioritar (I.G.S.U, M.A.I., Ambulante etc.).

Locul de desfasurare a mitingului din Piata Constitutiei va fi delimitat de Bd. Unirii, de la intersectia cu Bd. Regina Maria pâna la Piata Constitutiei, Piata Constitutiei si Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite.

Cu ocazia acestor evenimente, se vor aplica urmatoarele restrictii de circulatie:

* Din data de 26 octombrie 2010, ora 20.00, va fi restrictionata parcarea autovehiculelor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Sos. Kiseleff si de pe traseul de deplasare al manifestantilor, inclusiv pe Bd. Unirii si Bd. Libertatii. Restrictiile vor fi mentinute pâna la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.

* In noaptea de 26 – 27 octombrie, incepând cu ora 00.00, se va restrictiona traficul rutier in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie ale sensului dinspre Piata Romana catre Monumentul Aviatorilor precum si in Piata Constitutiei, doua benzi de pe Bd. Libertatii, sensul dinspre Bd. Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie.

* In ziua de 27 octombrie a.c., incepând cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pâna la ora 14.00, pe Bd. Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pâna la Piata Victoriei, pe Bd. Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pâna la Piata Victoriei, accesul dinspre Bd. Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stânga din Piata Victoriei catre Bd. Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bd. Lascar Catargiu.

* Pe timpul desfasurarii marsului, incepând cu ora 10.30, pâna in jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restrictionat in totalitate, atât pe traseul de deplasare al participantilor, respectiv Bd. Lascar Catargiu – Bd. Gh. Magheru – Bd. I.C. Bratianu – Bd. Unirii cât si pe toate arterele de circulatie care acced catre aceste bulevarde.

* De  la ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pâna in jurul orei 23.00 pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bd. Tudor Vladimirescu, pe Bd. Unirii, de la intersectia cu Bd. Regina Maria, pe Bd. Natiunile Unite, de la Piata Natiunile Unite, pe Bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Str. Izvor si pe Str. B.P. Hasdeu, de la Pod Hasdeu pâna la intersectia cu Bd. Tudor Vladimirescu. Accesul riveranilor va fi permis pe Str. Uranus si pe Calea 13 Septembrie.

* Pe momentul defluirii participantilor, se va restrictiona in totalitate traficul rutier pe Splaiul Independentei, intre Piata Unirii si Pod Opera, pe ambele sensuri de mers. restrictia se va aplica in intervalul 22.00  – 23.00.

Recomandam conducatorilor auto:

*  sa evite deplasarea atât in zonele mentionate anterior, cât si in imprejurimile acestora;

* sa evite, pe cât posibil, folosirea autovehiculelor personale, in ziua desfasurarii manifestarilor publice si sa utilizeze transportul public suprateran si subteran, pentru a evita blocajele de trafic

* sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;

* sa pastreze liber centrul intersectiei si sa nu opreasca in zone in care ar putea impiedica circulatia rutiera (ex.: statii R.A.T.B., treceri pentru pietoni, in paralel cu alte autovehicule) sau in zonele de desfasurare a manifestarilor publice

* sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.

Multumim tuturor conducatorilor auto pentru intelegere si ii rugam sa respecte recomandarile de mai sus.

RUTE OCOLITOARE RECOMANDATE DE BRIGADA  RUTIERA:

Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de NORD a Capitalei

* P-ta. Presei Libere – P-ta. Arcului de Triumf – Bd. Maresal Al. Averescu – Str. Turda – Podul Grant – Calea Giulesti – Pod Grozavesti ;

* P-ta. Presei Libere – P-ta. Arcului de Triumf – Bd. Maresal Al. Averescu – Str. Turda – Podul Grant – Sos. Virtutii ;

* P-ta. Presei Libere – P-ta. Arcului de Triumf – Bd. Maresal Prezan – P-ta. Charles de Gaulle – Cal. Dorobantilor – Sos. Stefan cel Mare.

Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei

* Sos. Mihai Bravu – Pasajul Bucur Obor – Sos. Stefan cel Mare – Cal. Dorobantilor – P-ta. Charles de Gaulle;

* Sos. Mihai Bravu – Pasajul Bucur Obor – Sos. Stefan cel Mare – Bd. Iancu de Hunedoara – Pasajul Victoriei – Sos. Nicolae Titulescu.

Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de VEST a Capitalei

* Cal. Crângasi – Podul Grant – Str. Turda – Bd. Maresal Al. Averescu – P-ta. Arcului de Triumf – Bd. Maresal Prezan – P-ta. Charles de Gaulle – Cal. Dorobantilor.

Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de SUD a Capitalei

* Bd. Tineretului – Cal. Vacaresti – Sos. Mihai Bravu – Sos. Stefan cel Mare – Cal. Dorobantilor

Problemele din trafic pot fi sesizate de catre cetateni, la numarul de telefon al Dispeceratului Brigazii Rutiere a Capitalei – 021.9544.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.