Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 25 octombrie 2010

Postat de: admin pe 25 Octombrie 2010 14:37

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca  circulatia autovehiculelor se desfasoara normal pe majoritatea drumurilor nationale si pe autostrazi, nefiind semnalate evenimente rutiere deosebite care sa blocheze traficul rutier.

Insa, din cauza unor lucrari la partea carosabila, pe mai multe sectoare de drum se circula ingreunat. Cele mai importante astfel de tronsoane sunt:

DN1, tronsoanele Campina – Cornu si Comarnic – Predeal, in judetul Prahova;

DN10, segmentul Chirilesti – Siriu, in judetul Buzau;

DN6, tronsonul Drobeta – Turnu Severin – Orsova, in judetul Mehedinti;

DN66, segmentul Bumbesti Jiu – Aninoasa, in judetul Gorj.

De asemenea, reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului opus.

Precizam si faptul ca pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, pe sensul de mers catre Capitala, se executa lucrari de refacere a covorului asfaltic, intre kilometrii 12 si 15. Le recomandam conducatorilor auto sa respecte restrictia de viteza impusa pe portiunea respectiva si sa mareasca distanta in mers intre vehicule, deoarece exista riscul spargerii parbrizelor cu criblura.

Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere, conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta sporita, sa ruleze cu viteza adaptata conditiilor de drum, sa se angajeze in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare.

De asemenea, pietonilor le recomandam sa evite pe cat posibil folosirea partii carosabile, mai ales dupa lasarea intunericului si in conditii de vizibilitate redusa si sa se asigure temeinic inaintea traversarii arterelor rutiere.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.