Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 25 octombrie 2010

Postat de: admin pe 26 Octombrie 2010 12:00

Buletin Informativ nr. 1918 – 26 octombrie 2010 – Accidente rutiere

La data de 25 octombrie 2010, in jurul orei 10:00, P. Marian de 43 de ani, din Bucuresti, a condus un autobuz R.A.T.B. pe sos. Colentina, dinspre str. Doamna Ghica catre bd. Lacul Tei, iar cand a ajuns la intersectia cu str. Teiul Doamnei, a efectuat viraj dreapta, moment in care a surprins si accidentat pe P. Carmen de 31 de ani, din Bucuresti, care, fiind pe bicicleta, s-a angajat neregulamentar in traversarea strazii de la dreapta spre stanga, in sensul de mers al autobuzului.

Accidentata grav, P. Carmen a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 25 octombrie 2010, in jurul orei 10:00, D. Viorel de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Calea Ferentari, dinspre Calea Rahovei catre sos. Salaj.

Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 70, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a acrosat un autoturism marca BMW care era parcat pe partea dreapta, dupa care a traversat liniile de tramvai spre sensul opus si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Solenza condus de I. Niculae de 49 de ani, din Bucuresti, care circula pe Calea Rahovei dinspre sos. Salaj catre Calea Rahovei.

Accidentat grav, I. Niculae a ramas internat la spital. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 25 octombrie 2010, in jurul orei 09:55, C. Laurentiu de 27 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mazda pe bd. Teodor Pallady, dinspre bd. 1 Decembrie 1918 catre Autostrada A2. Cand a ajuns in apropierea str. Nicolae Teliu, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers si a tamponat in spate un autoturism marca Ford Focus condus de G. Ionut de 35 de ani, din judetul Ilfov, care era oprit in dreptul marcajului pietonal, iar la randul sau a fost proiectat in fata intr-un autoturism marca Opel Vectra, condus de D. Florin de 43 de ani, din Bucuresti.

Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane:

- C. Laurentiu, care de la spital, a fost indrumat la domiciliu;

- G. Ionut, care a ramas internat la spital;

- G. Ionela de 30 ani, din jud. Ilfov, pasagera in auto Ford, care a ramas internata la spital.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru G. Ionut si D. Florin, iar pentru C. Laurentiu,a fost 0.55 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.