Roviniete.ro

CFR Calatori anunta trecerea la orarul de iarna

Postat de: admin pe 26 Octombrie 2010 11:41

CFR Calatori anunta publicul calator ca, incepand din data de 31 octombrie 2010, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora Europei Orientale, ora 04.00 devenind ora 03.00.

Trecerea la ora Europei Orientale nu va modifica mersul trenurilor in vigoare, trenurile de calatori urmand sa plece din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana la ora 4.00, iar cele care au ora de plecare dupa 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale, informeaza CFR Calatori.

Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4.00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la capat.

Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale oficiala se face in aceeasi zi de duminica, 31 octombrie 2010, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa orariile din mersul de tren in vigoare.

Informatiile legate de circulatia trenurilor, orarii, tarife, oferte, etc. sunt disponibile la telefon 021/9521 in trafic local.

CFR Calatori

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.