Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 26 octombrie 2010

Postat de: admin pe 27 Octombrie 2010 15:53

Buletin Informativ – Nr. 1925 din 27 octombrie 2010 – Accidente rutiere

Accident rutier mortal – La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 19.25, P. MIHAI de 64 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe sos. Kiseleff dinspre P-ta Arcul de Triumf catre P-ta Presei Libere. Când a ajuns la intersectia cu str. Primo Nebiolo, a surprins si accidentat mortal o persoana de sex masculin de aproximativ 20-25 ani, ramasa neidentificata, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Serviciului Cercetari Ucideri din Culpa din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

***

La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 09.30, S. ADRIAN de 28 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Passat, pe sos. Alexandriei dinspre str. Teius catre str. Buzoieni. Dupa ce a trecut de intersectia cu str. Recas, a surprins si accidentat grav pe B. Cornelia de 76 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 12.50, D. GEORGE de 42 de ani din Bucuresti, a condus un autobuz marca Mercedes Benz, pe bd. Marasesti dinspre str. Candiano Popescu catre Splaiul Unirii. Când a ajuns la refugiul pietonal al statiei R.A.T.B. „Dimitrie Cantemir”, nu a respectat semnificatia indicatorului „Ocolire prin dreapta”, instalat la inceputul refugiului pietonal, a circulat prin stânga acestuia, iar când a ajuns la nivelul marcajului pietonal a surprins si accidentat grav pe B. Florea de 58 de ani din Bucuresti si usor pe o minora de 15 ani din Bucuresti, care se angajasera in traversarea strazii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni. B. Florea a ramas internat la spital, iar minora de 15 ani de la spital a fost indrumata la domiciliu.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.