Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 27 octombrie 2010

Postat de: admin pe 27 Octombrie 2010 13:06

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale cu circulatia blocata din cauza vreunui eveniment rutier.

Precizam insa ca, din cauza unor lucrari, traficul rutier pe DN1 este, incepand cu jumatatea lunii septembrie, intrerupt pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes, la kilometrul 375+769. Traficul usor se poate desfasura alternativ, in ambele sensuri, pe un pod din pontoane, insa recomandam alte rute ocolitoare, intrucat la intrarile pe acest pod se formeaza coloane de autovehicule.

De asemenea, din pricina unor alunecari de teren, exista mai multe sectoare pe care circulatia auto se desfasoara ingreunat. Semnalam aici:

- DN15, in zona localitatii Tulghes, din judetul Harghita;

- DN66 Bumbesti Jiu( Gorj) – Aninoasa( judetul Hunedoara);

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti;

- DN6B, la Urda de Sus, judetul Gorj;

- DN73C, in zona localitatii Godeni, din Arges.

Precizam, totodata, ca pe multe drumuri nationale importante din tara circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ploaie, pe unele semnalandu-se chiar lapovita. Din acest motiv, ii sfatuim pe toti cei de la volan sa conduca cu viteza moderata, sa mareasca distanta de siguranta fata de masinile care circula inainte si sa nu bruscheze comenzile autovehiculului.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.