Roviniete.ro

Urmarire in trafic – Complice la contrabanda retinut de politisti

Postat de: admin pe 27 Octombrie 2010 11:56

Soferul unei masini, incarcata cu 2.000 de pachete de tigari de contrabanda, a fost retinut de politisti, dupa o urmarire in trafic. Tigarile au fost confiscate, autoturismul indisponibilizat, iar conducatorul auto este cercetat in continuare pentru complicitate la contrabanda.

Ieri, la ora 18.40, in orasul Siret, la intersectia strazilor Latcu Voda cu strada Carpati, un autoturism nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale de politie. Autoturismul a fost urmarit de catre echipajul de politie, fiind folosite semnalele acustice si luminoase, insa conducatorul auto a refuzat sa opreasca, conducand in viteza pe strada Mihail Eminescu, unde a oprit in dreptul unui imobil.

Persoana in cauza, identificata ca fiind G. Florin, de 37 de ani, din localitate, a fost imobilizata de politisti, stabilindu-se ca este proprietarul autoturismului.

In urma controlului efectuat in interiorul masinii, au fost descoperite, in portbagaj si pe bancheta din spate, patru saci in care se aflau 2.000 de pachete de tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci, pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente de provenienta, in valoare de 20.000 de lei.

“Marfa” a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor, iar autoturismul indisponibilizat.

In baza probatoriului administrat, s-a dispus luarea masurii retinerii pentru 24 de ore a lui G. Florin, care a fost introdus in arestul I.P.J. Suceava, urmand ca astazi, 27 octombrie, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de complicitate la contrabanda.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.