Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 27 octombrie 2010

Postat de: admin pe 28 Octombrie 2010 12:02

Buletin Informativ nr. 1934 – 28 octombrie 2010 – Accidente rutiere

La data de 27 octombrie 2010, în jurul orei 09:30, S. Olimpia de 25 de ani, din judetul Ilfov, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe sos. Stefan cel Mare, dinspre str. Vasile Lascar catre str. Viitorului. Cand a ajuns în apropierea statiei R.A.T.B. Lizeanu, asurprins si accidentat pe G. Alin de 22 de ani, din judetul  Vrancea, care se angajase întraversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Accidentat grav, G. Alin a ramas internat la spital.În cauza s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 27 octombrie 2010, în jurul orei 16:15, T. Ioan de 87 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Chevrolet pe sos. Colentina, dinspre str. Ziduri Mosi catre Bd. Doamna Ghica. Dupa ce a traversat intersectia cu str. Voievod Vitovoi, a surprins si accidentat pe F. Nona de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase în traversarea strazii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni. Accidentata grav, F. Nona a ramas internata la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauza s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 27 octombrie 2010, în jurul orei 16:15, O. Adrian de 29 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Honda pe Splaiul Independetei, dinspre sos. Grozavesti catre Bd. Iuliu Maniu. Când a ajuns în apropiere de intersectia cu sos. Virtutii, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, s-a dezechilibrat si a cazut.

Din accident a rezultat ranirea grava a lui O. Adrian, care a ramas internat la spital. În cauza s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.