Roviniete.ro

Ridicari auto in Timisoara – Adresa recuperari masini ridicate ADP Ridicari Timisoara

Postat de: admin pe 28 Octombrie 2010 14:34

Unde va puteti interesa daca v-a fost ridicata masina parcata neregulamentar?

Autovehiculele depistate ca fiind oprite, stationate sau parcate in situatiile prevazute in HCL 371/2007 si prezentate mai sus, incurcând circulatia pietonilor sau a mijloacelor de transport in comun ori distrugand spatiul verde, sunt ridicate de politistii comunitari in colaborare cu inspectorii de la Administrarea Domeniului Public SA.

Persoanele ale caror masini se afla in aceasta situatie se pot interesa daca masina le-a fost ridicata la telefon 0256.246.112 – Dispeceratul Politiei Comunitare Timisoara sau la 0770.604.042 – ADP RidicariOrarul de la depozitul ADP de pe str. Ion Ionescu de la Brad nr. 1/E, unde sunt transportate si depozitate autovehiculele depistate ca fiind parcate neregulamentar este intre orele 08.00 si 20.00.

Politia Comunitara Timisoara reaminteste ca potrivit HCL 371/2007, art. 28, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda contraventionala  si dupa caz, cu lipire de colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor, precum si cu ridicarea sau blocarea autovehiculelor cu plata contravalorii prestatiei efectuate, oprirea si stationarea vehiculelor pe zone si spatii verzi, parcuri, spatii si locuri de joaca pentru copii; oprirea si stationarea autovehiculelor pe trotuare, piste obligatorii pentru pietoni si / sau biciclisti, scuaruri, insule de dirijare a circulatiei, in alveole si in statiile mijloacelor de transport in comun; oprirea si stationarea autovehiculelor pe locurile de parcare rezervate pentru diferite activitati, si caile de acces ale unor obiective sau pentru persoanele cu handicap, marcate si semnalizate corespunzator; parcarea si stationarea autovehiculelor in zona de protectie a santurilor, daca aceasta ar putea duce la deteriorarea sau functionarea necorespunzatoare a santurilor; circulatia, oprirea si stationarea vehiculelor in zona Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Traian, strada Alba Iulia, strada Stefan cel Mare, intre Piata Traian si strada Aurel Vlaicu, fara avizul Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Timisoara. Amenda contraventionala pentru  nerespectarea acestor prevederi este cuprinsa intre 500 – 1000 pentru persoanele fizice si 1000 – 2000 pentru persoanele juridice.

Politia Comunitara Timisoara

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

10 Comentarii la “Ridicari auto in Timisoara – Adresa recuperari masini ridicate ADP Ridicari Timisoara”

Un cetatean nemultumit

SUNTETI NISTE NESIMTITI !!! Auzi tu 1000 RON Amenda ! In ce tara traiti ba ?!

ILIEV

MAFIA BARBU DE LA RIDICARI
UNII CETATENI(CU CEVA CUNOSTINTE SUS PUSE)PLATESC MAI PUTIN RIDICAREA(I S AR ZICE PRESTARE)SI MAI PLEACA SI FARA AMENDA DE LA MILITIENI IAR FRAIERII DE RAND PLATESC APROAPE 600 RON PLUS AMENDA;;;PLATESC SA POATA BARBU CU AI LUI SA SI PLATEASCA MASINILE SCUMPE CU CARE SE PLIMBA SI SA SI FACA TOT FELU DE CASE DE VACANTA SI ALTELE
ASTA E ROMANIA TARA IN CARE TRAIM…………………..

Niste gunoaie

Ba, deci voi chiar sunteti niste nesimtiti ordinari, cum sa pui ridicare + amenda la 750 RON pentru parcare pe oprirea interzisa fara blocare de trafic, nici masini, nici pietoni si sa stai la panda ca si cacanaru sa ridici masini in jumate de ora de la parcare.
Iti statea masina mea pe chelie mai gunoierule ? Banii astia is salaru meu pe o luna, tre sa fac credit sa-mi ridic rabla. Sa va cumparati sicrie de banii oamenilor !

cositor

sunt niste rahati impprastiati pe strazi eu am lasat masina 10 minute si cand am reventit deja o ridicase pentru ce ii incurca masina mea specific inca o chestie era singura masina stationata acolo care nu avea numere de timisoara, deci? care e cauza de ce timisorenii au voie iar restul nu !!! si amenda 750 ron pentru ce anume si sa mai ai si cate o suprpriza sa vrei sa iti recuperezi masina si sa fie zgaraiata sau avariata pentru asta cine raspunde? VA ROG POSTATI CEI CARE ATI AVUT NEPLACUTA SURPRIZA ATUNCI CAND RIDICATI MASINA SA FIE AVARIATA!!!!

dicret

Buna ,
Intrebarea mea este de ce nu se ridica masiniile care suntparcate pe spatiul verde lasate in voia sorti, ex str.fraternitati(langa str.fructelor ) sunt 2 Dacii care nu mai circula(de cativa aniii

dicret

Buna ,
Intrebarea mea este de ce nu se ridica masiniile care sunt parcate pe spatiul verde lasate in voia sorti, ex str.fraternitati(langa str.fructelor in Timisoara ) sunt 2 Dacii care nu mai circula de cativa aniii. Altele se pot ridica dar astea nu ?

Vaska

Foarte bine,1000 de lei nu e mult pentru nesimtire.

Rat

Mi-am pus numarul de tel de la ADP Ridicari pe speed dial. Nu se mai poate cu nesimtirea la unele specimene…..

ilie c. doru

incompetenta+indiferenta, asa putem caracteriza acei consilieri locali care au votat o amenda locala pentru parcare mai mare decit salariul minim net pe economie!!! SPRE EXEMPLU in germania pentru ofapta similara amenda este 150 euro . oameni buni Romania este un stat mafiot de sorginte securista,singura voastra sansa reala este emigratia succes!

eks

:) )) Ce mizerii , mie mii s’a defectat aseara si am lasat’o intr’un loc cu semn de ridicari , nu am avut cum sa o mai iau aseara de acolo , asta seara dupa ce termin munca o sa ma duc sa vad daca mai e , si daca au ridicat’o sa se plimbe ei cu ea :) )) eu nu o mai ridic :) )