Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 28 octombrie 2010

Postat de: admin pe 28 Octombrie 2010 12:54

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale cu circulatia blocata din cauza vreunui eveniment rutier.

Precizam insa ca, din cauza unor lucrari, traficul rutier pe DN1 este, incepand din a jumatatea lunii septembrie, intrerupt pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes, la kilometrul 375+769. Traficul usor se poate desfasura alternativ, in ambele sensuri, pe un pod din pontoane, insa recomandam alte rute ocolitoare, deoarece la intrarile pe acel pod se formeaza coloane mari de autovehicule.

De asemenea, din pricina unor alunecari de teren, exista mai multe sectoare de drumuri pe care circulatia auto se desfasoara ingreunat.

- DN15, in zona localitatii Tulghes, din judetul Harghita;

- DN66 Bumbesti Jiu( Gorj) – Aninoasa( judetul Hunedoara);

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti;

- DN6B, la Urda de Sus, judetul Gorj;

- DN73C, in zona localitatii Godeni, din Arges.

Reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie, din cauza lucrarilor care se efectueaza la podul din zona kilometrului 28. Din acest motiv, este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului opus.

Centrul INFOTRAFIC le recomanda tuturor conducatorilor auto sa circule prudent, sporita, cu viteza adaptata conditiilor meteo – rutiere si sa se asigure temeinic inaintea efectuarii manevrelor de depasire.

De asemenea, pietonilor li se recomandam sa evite pe cat posibil folosirea partii carosabile, mai ales dupa lasarea intunericului si in conditii de vizibilitate redusa si sa se asigure inaintea traversarii arterelor rutiere.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.