Roviniete.ro

Accidente rutiere in Judetul Alba – 28 octombrie 2010

Postat de: admin pe 29 Octombrie 2010 10:32

Copil accidentat pe trecerea de pietoni

La data de 28.10.2010, ora 18,08 in localitatea Vintu de Jos, la intersectia  strazilor Nicolae Iorga cu Cimitirului, un minor in varsta de 7 ani, din Cricau, s-a angajat in traversarea strazii prin loc semnalizat cu marcaj si indicator rutier cu semnificatia “trecere pentru pietoni”, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de de Nicolae P., de 43 de ani, din Vintu de Jos.

In urma accidentului minorul a suferit o fractura la nivelul cotului stang, traumatism cranio cerebral acut inchis comotional, plagi contuze la nivelul scalpului frontal şi  traumatism al genunchiului drept, fiind trasportat la spitalul din Alba Iulia. Cercetarile sunt continuate.

Infractiune la regimul rutier
La data de 28.10.2010, ora 12,00, politişti din cadrul Politiei Oraşului Campeni, au oprit in trafic, pentru control, pe strada Horea din Cimpeni, un autoturism, condus de  Gheorghe A., de 48 de ani, din Cluj Napoca.

In urma testarii conducatorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur in aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Oraşenesc Cimpeni pentru recoldarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. La unitatea spitaliceasca Gheorghe A. a refuzat recoltarea probelor biologice, parasind unitatea.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de sustragere de la recoltarea de probe biologice de sange.

Inspectoratul de Politie Alba

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.