Roviniete.ro

Accidente rutiere in Judetul Arad – 28 octombrie 2010

Postat de: admin pe 29 Octombrie 2010 10:40

Accident mortal

In data de 28 octombrie 2010, pe DN7, in afara localitatii Nadlac, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui barbat.

In jurul orelor 14,20, in timp ce a condus o autoutilitara marca Iveco Magirus, in cuplu cu semiremorca, din directia orasului Nadlac spre municipiul Arad, K. NICOLAE, de 47 ani, din judetul Timis, din caua nepastrarii  distantei laterale suficiente, l-a surprins si accidentat mortal pe V. ALEXANDRU, de 57 ani, din Nadlac, care in calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe langa o bicicleta, pe acostamentul drumului, in acelasi sens de mers.

Politistii continua cercetarile.

Alte activitati

In urma controalelor efectuate, agentii de politie rutiera au aplicat un numar de 78 sanctiuni contraventionale pentru incalcarea regulilor  de circulatie, in valoare de 8.800 lei, au aplicat un numar de 85 puncte de penalizare, au retinut 6 permise de conducere si 6 certificate de inmatriculare.

Agentii de ordine publica au aplicat 13 sanctiuni contraventionale in  valoare de 9.800 lei, au aplanat 7 conflicte, au controlat un numar de 12  sisteme de paza si au fost efectuate 9 controale.

Inspectoratul de politie Arad

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.