Roviniete.ro

Accidente rutiere in judetul Arges – 28 octombrie 2010

Postat de: admin pe 29 Octombrie 2010 12:04

Accident rutier grav pe Str. Calea Craiovei din municipiul Pitesti

In ziua de 28 octombrie a.c., in jurul orelor 18.50, pe Str. Calea Craiovei din municipiul Pitesti, T. N. de 31 ani din Pitesti, in timp ce conducea un autoturism de productie externa din directia centru catre Str. Craiovei, a accidentat grav pe P. G. de 78 ani din Pitesti, care s-a angajat in traversarea strazii in zona marcajului pietonal si probabil fara sa se asigure.

Conducatorul auto purta centura de siguranta si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetarea la fata locului a fost efectuata de politisti din cadrul Biroului Rutier Municipal Pitesti. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala.

Activitati ale politistilor din cadrul Serviciului Rutier Arges

Politistii din cadrul Serviciului de Politie Rutiera au actionat pentru dirijarea si fluidizarea traficului, precum si pentru prevenirea accidentelor de circulatie, ocazie cu care au aplicat 86 sanctiuni contraventionale in valoare de 9.810 lei si au retinut 3 permise de conducere.

Politistiiau depistat pe S. D. de 53 de ani din comuna Mosoaia, care a condus pe drumul public un autoturism de productie externa având autorizatia de circulatie provizorie expirata.

In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 85 alin 1 din OUG 195/2002 R.

Politistii au depistat pe DN65 A, pe raza localitatii Costesti, pe B. M. de 38 ani din Pitesti care transporta cu un autoturism de productie externa cantitatea de 200 litri alcool, fara a detine documente de provenienta a marfii.

Cercetarile au fost preluate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor si reprezentanti ai Garzii Financiare Arges.

Activitati ale politistilor din cadrul Politiei Orasului Stefanesti

Politistii Formatiunilor Ordine Publica si Politie Rutiera au actionat pe raza de competenta ocazie cu care au aplicat 14 sanctiuni contraventionale conform OUG 195/2002 R si Legea 61/1991 R, in valoare de 840 lei si au retinut un permis de conducere. Politistii au depistat pe F. G. de 31 ani din comuna Salatrucu, in timp ce transporta cu un autovehicul pe DN 7 Stefanesti cantitatea de 12 m.c material lemnos fara a detine licenta de transport.

In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 281 ind. 1 C.P. Politistii au depistat si pe P. A. de 25 ani din Topoloveni in timp ce conducea un autoturism de productie interna având o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judetean Arges unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 R.

Inspectoratul de Politie Arges

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.