Roviniete.ro

Politia rutiera Timis: Conducator auto depistat cu viteza de 194 de Km/h.

Postat de: admin pe 29 Octombrie 2010 13:12

Pentru siguranta tuturor participantilor la traficul rutier, politistii timiseni au desfasurat in ziua de 27 octombrie 2010, o actiune pentru combaterea vitezei excesive si a altor abateri grave ce pun in pericol siguranta circulatiei.

Desi actiunea a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere si constientizarea participantilor la trafic cu privire la excesul de viteza, 108 conducatori auto au fost depistati comitand diferite abateri dintre, fata de unul dintre acestia fiind luata si masura complementara a suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice ca urmare a depasirii cu mai mult de 50 km pe ora a limitei maxime de viteza admise pe sectorul de drum respectiv.

Reamintim faptul ca excesul de viteza si viteza neadecvata este cel mai important factor care contribuie la problema vatamarilor in traficul rutier. Cu cat viteza este mai mare, cu atat distanta necesara pentru oprire este mai mare, crescand astfel riscul de accident.

Diminuarea numarului accidentelor rutiere, care au drept cauza viteza excesiva, reducerea numarului de victime ale acestor accidente si cresterea sigurantei pe drumurile publice, constituie unul din obiectivele principale ale Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

Exemplu: G. Emanoil Claudiu, de 27 de ani, din Timisoara a fost depistat in timp ce conducea un autoturism, pe DN 59A intre localitatile Jimbolia si Carpinis, fiind inregistrat de aparatul radar ruland cu viteza de 194 km/h , (+ 104 km/h peste limita legala).

Inspectoratul de politie Timis

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.