Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 1 noiembrie 2010

Postat de: admin pe 1 Noiembrie 2010 08:22

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane semnaleaza urmatoarele restrictii rutiere:

- din cauza unor lucrari, traficul rutier pe DN1 este, incepand cu jumatatea lunii septembrie, intrerupt pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes, la kilometrul 375+769. Traficul usor se poate desfasura alternativ, in ambele sensuri, pe un pod din pontoane, insa recomandam alte rute ocolitoare, intrucat la intrarile pe acest pod se formeaza coloane de autovehicule.

- in perioada 30 octombrie 2010 – 6 noiembrie 2010, in intervalul orar 09:00 – 16:00, se inchide circulatia, intermitent, pe DN7C (Transfagarasan), pe sectorul cuprins intre km 56+850 (Hidrocentrala Vidraru) si km 61+800 (Barajul Vidraru). Pe acest segment de drum se efectueaza filmari pentru o productie cinematografica.

Reamintim ca, incepand cu data de 1 noiembrie 2010, se inchide circulatia pe DN7C (Transfagarasan) pe sectorul cuprins intre km 104 (Piscu Negru) si km 130+800 (Cabana Balea-Cascada). Transfagarasanul va fi inchis pe sectorul respectiv pana la data de 30 iunie 2011 (conform regulamentului de functionare a drumului), intrucat conditiile meteorologice nefavorabile din aceasta perioada pot periclita siguranta circulatiei. Daca vremea va permite, DN7C va fi redeschis mai devreme.

Meteorologii au prognozat pentru astazi ceata, in zonele joase din sudul si estul tarii, local, iar izolat, fenomenul ar putea persista mai ales in Lunca Dunarii.

La aceasta ora (7:30), conform informatiilor primite de la dispeceratele de politie, ceata reduce vizibilitatea astfel:

- pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, la aproximativ 100 de metri;

- pe autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda – palcuri de ceata cu vizibilitate sub 100 de metri;

- in judetul Ialomita, in zona Urziceni – vizibilitate sub 100 de metri pe DN2 si DN2A;

- in judetul Teleorman, pe DN6 – aproximativ 100 de metri;

- in judetul Suceava, pe DN2 Falticeni – Suceava – Siret, DN17A Radauti – Vicovu de Sus, DN2H si DN2E vizibilitatea scade, pe unele portiuni, sub 50 de metri.

Le recomandam conducatorilor auto sa mareasca distanta in mers intre autovehicule, sa foloseasca luminile de ceata impreuna cu cele de intalnire (insa numai atunci cand vizibilitatea scade semnificativ) si sa se angajeze in depasire doar cand manevra se poate face in deplina siguranta.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.