Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 1 noiembrie 2010

Postat de: admin pe 2 Noiembrie 2010 13:09

La data de 01 noiembrie 2010, in jurul orei 11:00, P. Bogdan de 26 de ani, din judetul Buzau, a condus un autoturism marca Seat, pe bd. Barbu Vacarescu, dinspre sos. Stefan cel Mare catre sos. Pipera. Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 201, a surprins si accidentat grav un copil de 15 ani, din judetul Ilfov, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Tanarul, accidentat grav, a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 01 noiembrie 2010, in jurul orei 16:00, L. Florin de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un motociclu marca Piaggio, pe bd. Tineretului, dinspre Calea Vacaresti catre bd. Gheorghe Sincai. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 311, datorita vitezei neadaptate la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a cazut pe carosabil accidentandu-se. L. Florin, accidentat grav, a fost indrumat la domiciliu. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 01 noiembrie 2010, in jurul orei 18:00, P. Cristina de 28 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe aleea de acces spre un imobil, perpendiculara pe Calea Grivitei. Dupa ce a trecut de imobilul nr. 236, a surprins si accidentat grav o femeie necunoscuta, de aprox. 25 de ani, 1,70 m inaltime, par cret, fata rotunda, imbracata cu bluza de trening culoare albastra si pantalon negru, care, aflandu-se pe trotuar, s-a aruncat in fata autoturismului. Din relatarile martorilor oculari rezulta ca necunoscuta se numeste ,,Carmen”, nu are domiciliu si nu a avut alte tentative de suicid.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 01 noiembrie 2010, in jurul orei 18:00, D. Razvan de 37 de ani, din Bucuresti, a condus un tramvai pe bd. Brasov, dinspre bd. Timisoara catre Drumul Taberei. Cand a ajuns in dreptul refugiului pentru pietoni de langa str. Crinul de Padure, a surprins si accidentat pe B. Radu de 58 de ani, din judetul Ilfov, care s-a angajat in traversarea strazii neregulamentar, de la dreapta la stanga pe marcajul pietonal, la culoarea rosie a semaforului electric. B. Radu, accidentat grav, a ramas internat la spital. D. Razvan, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.