Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 2 noiembrie 2010

Postat de: admin pe 2 Noiembrie 2010 16:19

La Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane nu sunt anuntate drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier, insa readucem la cunostinta participantilor la trafic unele aspecte, considerate de catre noi importante:

In perioada 30 octombrie – 6 noiembrie 2010, in intervalul orar 09.00 – 16.00, se inchide circulatia, intermitent, pe DN7C ( Transfagarasan), pe sectorul cuprins intre kilometrul 56+850 (Hidrocentrala Vidraru) si kilometrul 61+800 (Barajul Vidraru);

Incepand de ieri, 1 noiembrie 2010, a fost inchisa circulatia pe DN7C (Transfagarasan), pe sectorul cuprins intre km. 104 (Piscu Negru) si km. 130+800( Cabana Balea-Cascada). Transfagarasanul va fi inchis pe sectorul respectiv pana la data de 30 iunie 2011( conform regulamentului de functionare a drumului), intrucat conditiile meteorologice nefavorabile din aceasta perioada pot periclita siguranta circulatiei;

Din pricina unor lucrari, traficul rutier pe DN1 este, incepand cu jumatatea lunii septembrie, intrerupt pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes. Traficul usor se poate desfasura alternativ, in ambele sensuri, pe un pod din pontoane, insa recomandam alte rute ocolitoare, intrucat la intrarile pe acest pod se formeaza coloane de autovehicule.

In aceasta dimineata politistii rutieri au semnalat prezenta cetii dense pe multe drumuri nationale importante, in special in judetele din partea sudica a tarii. Din acest motiv, pentru a preintampina producerea accidentelor grave, ii sfatuim pe toti conducatorii auto sa mareasca distanta in mers intre masini, sa evite efectuarea depasirilor, manevre care se dovedesc, in asemenea conditii, riscante si sa foloseasca luminile de intalnire pe toate categoriile de drumuri.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.