Roviniete.ro

Traficul rutier in tara este ingreunat de ceata

Postat de: admin pe 2 Noiembrie 2010 08:35

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier. In schimb, sunt semnalate mai multe tronsoane pe care traficul auto se desfasoara ingreunat, din cauza cetii dense.

Spre exemplu, politistii rutieri din judetele Giurgiu si Braila au semnalat faptul ca vizibilitatea este foarte redusa pe majoritatea arterelor din aceste zone, insa cu astfel de probleme se confrunta si soferii din judetele: Ilfov, Olt, Dolj, Gorj, Suceava si din Capitala. De mentionat, si pe Autostrada Bucuresti – Pitesti, intre kilometrii 11 si 56, vizibilitatea este redusa, pe alocuri, sub 100 de metri.

Din acest motiv, pentru a preintampina producerea accidentelor grave, ii sfatuim pe toti conducatorii auto sa mareasca distanta in mers intre masini, sa evite efectuarea depasirilor, manevre care se dovedesc, in asemenea conditii, riscante si sa foloseasca luminile de intalnire pe toate categoriile de drumuri.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.