Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 5 noiembrie 2010

Postat de: admin pe 5 Noiembrie 2010 10:57

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale cu circulatia blocata din cauza vreunui eveniment rutier.

Precizam insa ca, din cauza unor lucrari, traficul rutier pe DN1 este, incepand cu jumatatea lunii septembrie, intrerupt pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes, la kilometrul 375+769. Traficul usor se poate desfasura alternativ, in ambele sensuri, pe un pod din pontoane, insa recomandam alte rute ocolitoare, intrucat la intrarile pe acest pod se formeaza coloane de autovehicule.

De asemenea, mentionam faptul ca, in judetul Arges, pentru a se permite efectuarea filmarilor pentru o productie cinematografica, astazi si maine, in intervalul orar 09.00 – 16.00, se va inchide circulatia, intermitent, pe DN7C ( Transfagarasan), pe sectorul cuprins intre kilometrul 56+850 (Hidrocentrala Vidraru) si kilometrul 61+800 (Barajul Vidraru).

La aceasta ora, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara in conditii normale, insa, tinand cont de faptul ca vremea frumoasa atrage multi automobilisti in statiunile de pe Valea Prahovei la sfarsit de saptamana, este posibil ca in orele urmatoare sa apara probleme de fluenta pe aceasta artera importanta. Pentru evitarea aglomeratiei de pe DN1 ( daca va fi cazul), conducatorii auto care se indreapta catre munte pot utiliza, de la Ploiesti, DN1A – Valenii de Munte – Cheia – Sacele – Brasov.

Intrucat la orele diminetii pe multe drumuri nationale importante traficul rutier se desfasura cu dificultate, din cauza cetii, ii sfatuim pe toti conducatorii auto care se deplaseaza in astfel de conditii sa reduca viteza, sa mareasca distanta de siguranta intre autovehicule si sa evite efectuarea depasirilor.

Taguri: , , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.