Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 8 noiembrie 2010

Postat de: admin pe 8 Noiembrie 2010 10:05

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora ( 10.00) se circula normal pe majoritatea drumurilor nationale si pe autostrazi, neexistand probleme deosebite de fluenta a traficului rutier.

Totusi, precizam ca, din diferite motive, pe unele tronsoane circulatia auto se desfasoara ingreunat. Semnalam aici:

DN1 Campina – Cornu( judetul Prahova), DN15, in zona Tulghes( judetul Harghita), DN6B, la Urda de Sus (judetul Gorj) – trafic ingreunat din pricina alunecarilor de teren;

DN7 Calimanesti – Brezoi( judetul Valcea) – intrucat exista pericolul caderilor de stanci, se executa lucrari de consolidare a versantilor muntosi;

DN65B, in municipiul Pitesti – pana la jumatatea acestei luni, se efectueaza reparatii la strucutra rutiera a unei intersectii importante.

De asemenea, reamintim faptul ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti sunt restrictii de circulatie in zona kilometrului 28, din cauza executarii unor lucrari la un pod.

Precizam ca la Centrul INFOTRAFIC sunt anuntate si alte drumuri nationale importante pe care circulatia auto se desfasoara ingreunat, insa din motive meteorologice, respectiv din pricina cetii dense. Artere pe care fenomenul este prezent sunt semnalate in judete ca: Harghita, Suceava, Timis, Mehedinti, Arad si Hunedoara. Pentru evitarea implicarii in accidente grave, ii sfatuim pe toti conducatorii auto sa circule prudent, cu viteza adaptata conditiilor de drum, sa pastreze o distanta de siguranta corespunzatoare fata de vehiculele dinainte si sa evite, in astfel de conditii meteo-rutiere nefavorabile, efectuarea depasirilor.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.