Roviniete.ro

Arges: Circulatia pe Transfagarasan redeschisa spre Barajul Vidraru

Postat de: admin pe 9 Noiembrie 2010 10:56

Restrictiile de circulatie impuse pe DN 7C Transfagarasan, intre hidrocentrala de la Capataneni si Barajul Vidraru, impuse pentru filmarile la pelicula “Ghost Rider – Spirit of Vengeance“, in care rolul principal este detinut de actorul Nicolas Cage, au fost ridicate duminica.

Ultima zi aprobata de compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru filmarile de pe Transfagarasan a fost sambata, incepand de duminica traficul rutier pe tronsonul de drum supus restrictiilor revenind la normal.

Intre 30 octombrie si 6 noiembrie, circulatia a fost restrictionata zilnic, de la ora 9,00 la ora 16,00, intre kilometrii 56 si 62, de la intrarea in cheile Argesului pana la Barajul Vidraru, fiind permis doar accesul in caz de urgenta al ambulantelor, autospecialelor de pompieri si masinilor de polite.

In schimb, Transfagarasanul ramane oficial inchis intre Piscu Negru si Balea Lac, chiar daca accesul in zona este inca posibil, pe raspunderea conducator auto, conditiile meteo fiind favorabile.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.