Roviniete.ro

Accidente si actiuni ale politiei rutiere in judetul Arges

Postat de: admin pe 10 Noiembrie 2010 13:52

Accident rutier grav pe DN 65B, in localitatea Bradu

In ziua de 09.11 a.c., in jurul orelor 11.20, pe D.N. 65B, in localitatea Bradu, S. E. de 44 ani din Stefanesti, in timp ce conducea un autoturism de productie externa avand directia de mers A1 catre Pitesti, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stanga si a intrat in coliziune cu un alt autoturism de productie externa condus regulamentar din sens opus de D. A. de 34 ani din Pitesti.

Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a conducatoarei auto S. E. si vatamarea corporala usoara a conducatorului auto D. A.

Conducatorii auto purtau centura de siguranta si nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Activitati ale politistilor din cadrul Serviciului Rutier Arges

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges au actionat pentru prevenirea de evenimente rutiere, ocazie cu care au retinut in vederea suspendarii 4 permise de conducere si au aplicat 92 sanctiuni contraventionale in valoare de 11.650 lei.

A fost depistat S. I. de 27 ani din comuna Bogati, in timp ce conducea un autoturism de productie interna fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat).

In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform OUG 195/2002 R.

Activitati ale politistilor din cadrul Biroului Rutier Municipal Pitesti

Politistii Biroului Rutier Municipal Pitesti au actionat pentru asigurarea desfasurarii in conditii de siguranta a traficului rutier pe raza municipiului, ocazie cu care au retinut in vederea suspendarii 3 permise de conducere, au retras 4 certificate de inmatriculare si au aplicat 132 sanctiuni contraventionale in valoare de 10.530 lei.

Politistii au depistat pe:

- C. A. de 21 ani din Pitesti, in timp ce conducea pe raza municipiului Pitesti un autoturism de productie externa neinmatriculat.

- L. I. de 25 ani din Pitesti, conducand pe raza municipiului Pitesti un autoturism de productie externa neinmatriculat.

In ambele cauze politistii au intocmit dosare de cercetare penala conform OUG 195/2002 R.

Activitati Politia Municipiului Campulung

Agentii din cadrul Formatiunii Politiei Rutiere au actionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere si fluidizarea traficului, ocazie cu care au retinut in vederea suspendarii un permis de conducere si au aplicat 12 sanctiuni contraventionale in valoare de 2.420 lei, conform OUG 195/2002 R.

Agentii de ordine si siguranta publica au depistat pe G. G. de 46 ani din Campulung, in timp ce conducea un autoturism de productie interna fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat).

In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 R.

Politistii din cadrul Biroului Politiei Rurale, impreuna cu agentii Postului de Politie Leresti, au actionat in targul din comuna Leresti, sat Voinesti, ocazie cu care au depistat pe S. G. de 25 ani si S. S. de 16 ani, ambii din comuna Barbulesti, judet Ialomita, care incercau sa comercializeze un motofierastrau mecanic fara documente de provenienta.

Cei in cauza au fost sanctionati contraventional conform Legii 12/1990, iar bunul comercializat a fost ridicat in vederea confiscarii.

Activitati Politia Orasului Topoloveni

Politistii din cadrul Formatiunii Politiei Rutiere au actionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere si depistarea participantilor la trafic ce incalca prevederile legislatiei rutiere, ocazie cu care au aplicat 12 sanctiuni contraventionale in valoare de 1.860 lei si au retras 2 certificate de inmatriculare.

Politistii au depistat pe M. C. de 23 ani din comuna Suici, in timp ce conducea un autoturism de productie interna pe D.N. 7 Topoloveni, avand o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 R.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.