Roviniete.ro

Accidente si evenimente rutiere in judetul Maramures

Postat de: admin pe 11 Noiembrie 2010 14:46

La Salsig

Victima a propriei imprudente, Gheorghe M. (52 ani) din Farcasa a fost accidentat, ieri seara, de un autoturism marca Opel condus de Ovidiu B. (43 ani) din Manau. In calitate de  pieton, Gheorghe s-a angajat in traversarea drumului judetean ce trece prin  comuna, prin loc nemarcat si fara sa se asigure. Consecintele au fost grave -  pietonul  a ajuns la spital cu multiple fracturi, iar politistii vor cerceta cazul intr-un dosar penal.

Cu viteza-n parapeti

S-a intamplat ieri seara, pe DN.18, intre localitatile Viseu de Sus si Leordina cand Dan BD. (31 ani) din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism Dacia, proprietatea unei firme de leasing, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed si a pierdut controlul asupra masinii. Aceasta a parasit asfaltul, distrugand parapetii din beton de pe marginea drumului pe o portiune de cinci metri,  a lovit un stalp de curent din lemn, dupa care s-a rasturnat pe marginea albiei raului Viseu. Pentru ca purta centura de siguranta, conducatorul auto nu a suferit leziuni corporale, insa autoturismul a fost distrus aproape in totalitate.

Au sfidat legea si legea nu i-a iertat

La Baia Mare

Doi conducatori auto au fost depistati de politistii rutieri , azi noapte, conducand pe strazile orasului sub influenta alcoolului. Etilotestul a indicat valori peste limita legala admisa pentru  Bogdan Cosmin M. (32 ani) din Baia Mare , iar Nicolae B. (de 4o ani), avand si el o alcoolemie peste limita legala , se mai afla si in perioada de suspendare a dreptului de a conduce pentru cumul de  puncte. Cei doi vor fi cercetati penal pentru faptele lor.

La Baia Sprie si la Salsig

Tot pentru consumul exagerat de alcool si conducerea autoturismelor sub influenta vor fi cercetati  Petru Ciprian L. din Baia Sprie si Sabin Gelu T. (20 ani) din Salsig. Ambii au fost condusi de catre politisti pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, urmand a fi cercetati, la randul lor, penal.

La Moisei

Politistii postului de politie l-au identificat in trafic pe Gabriel-Daniel T. (22 ani) din Borsa, conducand autoturismul marca Mercedes pe drumul national ce tranziteaza comuna, fara a poseda permis de conducere de nici o categorie. Din verificarile cu privire la autoturism a rezultat ca acesta nu este inmatriculat si are aplicate placute false  de inmatriculare. Politistii au mai stabilit ca Mercedesul  nu apartinea conducatorului auto, ci lui Dumitru S. din Borsa care i-a incredintat masina, desi cunostea ca soferul nu detine permis de conducere. Cei doi vor fi cercetati penal pentru infractiuni la regimul circulatiei.

Inspectoratul de Politie Maramures

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.