Roviniete.ro

Accidente si evenimente rutiere in judetul Hunedoara

Postat de: admin pe 11 Noiembrie 2010 14:01

In data de 10.11.2010, in jurul orei 17:00, IOAN S., de 36 ani, din Deva, in timp ce conducea un autoturism din directia Calea Zarandului spre B-dul 22 Decembrie, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, a derapat si a patruns pe contrasens, unde a acrosat un autoturism aflat in stationare.

In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala.

In data de 10.11.2010, in jurul orei 19:00,  CALIN  C., de 39 ani, din Orastie, in timp ce conducea un autoturism pe str. Marasti din Deva, nu a acordat prioritate de trecere  lui DOREL J., de 55 ani, din Deva, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc marcat, permis si  pe culoarea verde a semaforului electric.

In urma evenimentului a rezultat ranirea usoara a pietonului.

In data de 10.11.2010, orei 10:10,  BOGDAN M., de 30 ani, din Brad, in timp ce conducea un autoturism pe str. Minerului din mun. Brad, l-a surprins si accidentat usor pe DUMITRU V., de 46 ani, din Brad, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a constatat ca pietonul avea o concentratie alcoolica de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In data de 10.11.2010, in jurul orei 18:00, JENO B., de 25 de ani, din Petrila, in timp ce conducea un autoturism pe str. Republicii din Petrila, pe directia de mers Lonea-Petrosani, a surprins si accidentat usor pe DUMITRU B., de 78 de ani, din  Petrila, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea de pietoni, semnalizata corespunzator cu indicatoare rutiere.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

In data de 10.11.2010, in jurul orei 17:10, GHEORGHE V., de 43 de ani, din Petrila, in timp ce se deplasa spre domiciliu pe calea ferata industriala a E.M. Lonea, pe directia E.M. Petrila – Cart. Lonea, fost acrosat din spate de o locomotiva care se deplasa dinspre E.M. Petrila, inspre E.M. Lonea tractand o garnitura de vagoane goale.

Barbatului i-a fost sectionat piciorul drept in zona de deasupra genunchiului, mecanicul de locomotiva nereusind sa evite accidentul.

S-a intocmit dosar penal, in continuare  efectuandu-se cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor si circumstantelor producerii accidentului.

Inspectoratul de Politie Hunedoara

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.