Roviniete.ro

Evenimente rutiere si actiuni ale politiei rutiere in judetul Arges

Postat de: admin pe 11 Noiembrie 2010 13:43

Activitati ale politistilor din cadrul Serviciului Politiei Rutiere

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges au actionat in vederea fluidizarii traficului rutier si pentru disciplinarea participantilor la trafic, prilej cu care au aplicat 74 sanctiuni contraventionale in valoare de 14.580 lei si au retinut 7 permise de conducere.

Politistii au depistat pe D. A. de 55 de ani din Pitesti, care a condus un autoturism de productie interna fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,41mg/l alcool pur in aerul expirat).

In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 87 alin 1 din OUG 195/2002 R.

Activitati ale politistilor din cadrul Biroului Rutier Municipal Pitesti

Politistii din cadrul Biroul Rutier Municipal Pitesti au actionat pentru prevenirea accidentelor rutiere si pentru depistarea conducatorilor auto care incalca reglementarile legale privind circulatia pe drumurile publice, ocazie cu care au aplicat 118 sanctiuni contraventionale in valoare de 10.860 lei, au retinut 3 permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

Politistii au depistat pe:

- D. M. de 40 ani din Pitesti, in timp ce conducea un autoturism de productie externa pe B-dul N. Balcescu, fiind sub influenta bauturilor alcoolice (1,04 mg/l alcool pur in aer expirat);

- D. L. de 25 ani din Mioveni, conducand un autoturism de productie externa pe Calea Campulung, fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,61 mg/l alcool pur in aer expirat).

In ambele cazuri, politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 87 alin 1 din OUG 195/2002 R.

Activitati pe linie rutiera ale politistilor din cadrul Politiei Municipiului Campulung

Politistii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic pe M. D. de 40 ani din comuna Leresti, in timp ce conducea pe raza municipiului Campulung un autoturism de productie externa fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat). Celui in cauza i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, iar in cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conform art. 87 alin 1 din OUG 195/2002 R.

Activitati Politia Orasului Topoloveni

Politistii Formatiunii Politiei Rutiere Topoloveni au actionat pentru dirijarea si fluidizarea traficului, ocazie cu care au depistat pe C. N. de 38 ani din comuna Beleti – Negresti, in timp ce circula pe DN 7 Topoloveni cu un autoturism de productie interna avand permisul de conducere retinut in vederea suspendarii.

Celui in cauza i s-a intocmit dosar de cercetare penala conform art. 86 alin. 2 din OUG 195/2002 R.

Agentii Postului de Politie Dobresti, impreuna cu ofiteri din cadrul Formatiunii Ordine Publica Topoloveni au depistat pe P. V. de 38 ani din comuna Calinesti, sat Valea Corbului, in timp ce conducea o autoutilitara pe DJ 702 Dobresti, fara a poseda permis de conducere.

Celui in cauza i s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii prevazuta si pedepsita de art. 86 alin 1 din OUG 195/2002 R.

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.