Roviniete.ro

Evenimente si accidete rutiere in judetul Hunedoara

Postat de: admin pe 12 Noiembrie 2010 14:23

Au pus in pericol circulatia pe drumurile publice

In data de 11.11.2010, in jurul orei 16:00, a fost depistat de politisti in trafic  FLORIN P., de 23 ani, din Deva, jud. Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal din Deva, având numarul provizoriu de inmatriculare expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal.

In data de 12.11.2010, in jurul orei 03:00,  politistii l-au depistat in trafic pe VASILE M., de 31 ani, din București, in timp ce conducea un autoturism pe Bd. 22 Decembrie din Deva, iar in urma verificarilor efectuate in bazele de date ale politiei s-a constatat faptul ca avea permisul de conducere suspendat.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru conducerea unui  autoturism având permisul de conducere suspendat.

Accidente rutiere

PETROSANI.  In data de 11.11.2010, in jurul orelor 19:00, Dorin B., de 35 de ani, din Petroșani,  in timp ce conducea un autoturism din direcția cartier Aeroport spre Piața Victoriei, pe banda a doua, dupa ce a trecut de sensul giratoriu situat la intersecția strazii 1 Decembrie 1918 cu strada Cloșca,  a surprins și accidentat grav pe  Irina C., de 24 ani, din Petroșani, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni semnalizata cu indicatoare rutiere.

In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

VULCAN.  In data de 11.11.2010, in jurul orei 13:40, IONUȚ O., de 30 de ani, din Aninoasa, in timp ce conducea o autoutilitara pe  strada Nicolae Titulescu din Vulcan, pe direcția de mers Vulcan-Lupeni, nu a acordat prioritate de trecere lui Florin S., de 36 de ani, din Vulcan, care era angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Inspectoratul de Politie Hunedoara

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.