Roviniete.ro

Accidente rutiere si evenimente in judetul Harghita

Postat de: admin pe 15 Noiembrie 2010 15:59

Accident rutier pe raza localitatii Suseni

La data de 14.11.2010, numitul B.L., de 39 ani, din Gheorgheni, in timp ce  conducea autoturismul proprietate personala, pe raza localitatii Suseni , s-a angajat intr-o curba, fara a adapta viteza de deplasare, intrand in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala care circula regulamentar. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului atelajului, G.A., de 56 ani, domiciliat in Suseni.  Se efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care a avut loc fapta si incadrarii juridice a acesteia.

Accident rutier pe raza comunei Lunca de Jos

La data de 15.11.2010, numitul T.Z., domiciliat in localitatea Lunca de Sus, in timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Lunca de Jos, a pierdut controlul asupra volanului si s-a izbit frontal de un podet situat in dreptul unui imobil. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a numitei S.B., de 23 ani, care se afla in vehicul, in dreapta conducatorului auto. Din cercetari s-a stabilit faptul ca T.Z. consumase bauturi alcoolice, rezultand, in urma examinarii cu aparatul etilotest, o imbibatie alcoolica de 1, 06 mg / l alcool pur in aerul expirat. Se efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care a avut loc fapta si incadrarii juridice a acesteia.

Autoaccidentare la Borsec, pe fondul consumului de bauturi alcoolice

In data de 14.11.2010, Politia orasului Borsec a fost sesizata despre faptul ca un autoturism de teren s-a izbit frontal de un stalp din reteaua de distributie a energiei electrice care deserveste localitatea mentionata. In urma efectuarii cercetarii la fata locului, a fost identificat conducatorul autovehiculului respectiv ca fiind S.L.G., de 22 ani, domiciliat in Toplita, stabilindu-se, in urma examinarii cu aparatul etilotest, ca acesta consumase bauturi alcoolice, cu o imbibatie alcoolica de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat. In acest context, a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Autoturism neinmatriculat, pus in circulatie, depistat la Gheorgheni

In data de 13.11.2010, politistii din cadrul Politiei municipiului Gheorgheni l-au depistat, in trafic, pe numitul T.G., de 23 ani, din localitate, in timp ce conducea un  autoturism, fara ca acesta sa fie inmatriculat in vederea circulatiei de drumurile publice.

In acest context, a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.