Roviniete.ro

Ultimele evenimente rutiere din judetul Maramures

Postat de: admin pe 15 Noiembrie 2010 16:24

La Buciumi

O persoana a decedat in urma unui accident produs sambata la ora 19.15 pe D.E.58. Nicolae T. de 32 de ani, din judetul Hunedoara, conducea un autotractor cu semiremorca prin localitatea Buciumi. La un moment dat, o roata s-a desprins, a iesit de pe carosabil si a accidentat-o mortal pe Maria M. de 67 de ani, din Buciumi. Femeia in calitate de pieton se deplasa pe acostamentul din partea dreapta a drumului.

La Barsana

Duminica dimineata s-a produs un accident in jurul orei 09.10. Ioan P. de 21 de ani, din Barsana, a condus un autoturism pe D.J.186. La intersectia cu D.J.185 a efectuat un viraj la dreapta si dupa aproximativ 10 m a surprins si accidentat grav o femeie. Anuta V. de 90 de ani, din Barsana, in calitate de pieton se deplasa pe marginea carosabilului. Victima a fost transportata la spital unde a ramas internata.

La Sighetu Marmatiei

Duminica in jurul orei 12.10 s-a produs un grav accident rutier pe strada Iapa,    intr-o zona de drum neasfaltat, in rampa. Maria M. de 36 de ani, din Sighetu Marmatiei, conducea un autoturism dinspre Centru Iapa spre locul numit Agris. La urcare, motorul autoturismului s-a oprit iar masina a inceput sa se deplaseze in spate. Femeia a pierdut controlul volanului, a iesit de pe drum si s-a rasturnat in curtea unui imobil situata la o diferenta de nivel de aproximativ 12 m. In urma accidentului, conducatoarea auto a fost ranita grav si a fost transportata la spital. La scurt timp de la internare, femeia a decedat. Sotul acesteia, pasager in autoturism, a fost ranit usor. Conducatoarea auto si pasagerul nu purtau centurile de siguranta in momentul producerii accidentului.

La Baia Mare

Duminica la ora 13.55 s-a produs un eveniment rutier la intersectia strazii Margeanului cu strada Motorului. Baimareanul Zsolt B. de 22 de ani, conducea un autoturism pe strada Motorului. La intersectia cu strada Margeanului nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un moped condus regulamentar de Mircea R. de 28 de ani, din Mesteacan. In urma accidentului, pasagera de pe moped, Cristina A. de 21 de ani, din Baia Mare, a fost ranita grav si a fost internata la spital.

Politistii continua cercetarile si vor dispune masuri conform legii in toate aceste cazuri.

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.