Roviniete.ro

Accidente rutiere grave in Bucuresti

Postat de: admin pe 16 Noiembrie 2010 16:32

La data de 15 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, M. Melu de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Hyundai pe str. Ariesul Mare, dinspre str. Fabricii catre str. Baia de Aries. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 7, a surprins si accidentat un minor de 8 ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Minorul, accidentat grav, a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 15 noiembrie 2010, in jurul orei 09:30, D. Angelica de 29 de ani, din judetul Ilfov, a condus un autoturism marca Opel pe str. Maximilian Popper, dinspre str. Traian catre str. Turturele. Cand a ajuns in dreptul intersectiei cu str. Ion Pillat, nu a acordat prioritate de dreapta si a intrat in coliziune cu o motocicleta marca Yamaha condusa de B. Silviu de 36 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Ion Pillat dinspre bd. Unirii catre str. Vulturilor. Motociclistul, accidentat grav, a ramas internat la spital. Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 15 noiembrie 2010, in jurul orei 14:00, B. Mircea de 52 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Sibiu, dinspre bd. Timisoara catre Drumul Taberei. Cand a ajuns in dreptul aleei de acces catre imobilului cu nr. 4, a surprins si accidentat pe F. Viorica de 83 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. F. Viorica, accidentata grav, a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 15 noiembrie 2010, in jurul orei 18:00, R. Florian de 25 de ani, din jud. Ilfov, a condus un autoturism marca Fiat pe sos.Mihai Bravu, dinspre str. Vatra Luminoasa catre P-ta Iancului. Cand a ajuns in dreptul refugiului R.A.T.B. P-ta Iancului, circuland la culoarea galbena a semaforului electric, a surprins si accidentat grav pe E. Andrei de 21 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric. E. Andrei, accidentat grav, a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 15 noiembrie 2010, in jurul orei 21:30, C. Elena de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Hyundai pe sos. Mihai Bravu, dinspre Pasajul Obor catre bd. Ferdinand. Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 45, a efectuat virajul la stanga peste marcajul continuu si nu a acordat prioritate unei motociclete marca Suzuki condusa B. Florin de 22 de ani, din Bucuresti, care circula din sens opus.

E. Andrei, accidentat grav, a ramas internat la spital. Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero iar in momentul producerii accidentului purtau centura de siguranta respectiv, casca de protectie. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.