Roviniete.ro

Situatia traficului rutier in tara – 16 noiembrie 2010

Postat de: admin pe 16 Noiembrie 2010 14:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pana la aceasta ora (12.45) nu au fost semnalate probleme deosebite de fluenta a traficului rutier pe drumurile nationale si pe cele trei autostrazi.

Insa, automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului (DN7) trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 – 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti-Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.

Totodata, din cauza unei alunecari de teren, pe DN 1, la kilometrul 94+350 de metri, intre localitatile Campina si Cornu, in judetul Prahova, traficul rutier se desfasoara pe un singur fir, alernativ, in ambele sensuri.

Amintim si ca pe DN10 Chirilesti – Siriu (judetul Buzau), DN66 Targu Jiu – Petrosani si pe DN67 Targu Jiu – Rm. Valcea au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari.

Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta sporita, sa ruleze cu viteza adaptata conditiilor de drum, sa se angajeze in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare, sa isi cupleze centurile de siguranta si sa nu conduca dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.