Roviniete.ro

Accidente rutiere grave in tara – miercuri

Postat de: admin pe 18 Noiembrie 2010 17:55

Accidente rutiere in judetul Hunedoara

In data de 17.11.2010, in jurul orei  18:00,  VASILE B.,  de 20 ani, din Vulcan, in timp ce conducea un autoturism pe strada Traian din Vulcan, a surprins si accidentat grav pe E. V., de 11 ani, din Vulcan, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii  de vatamare corporala din culpa.

In data de 17.11.2010, in jurul orei 14:00, STEFAN B., de 34 ani, din comuna Cuci, judetul Mures, in timp ce conducea un autotractor pe D.N. 76, pe directia de mers Brad – Deva, la intersectia dirijata cu D.N. 7, nu a respectat semnificatia indicatorului „cedeaza trecerea”, si nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar pe D.N. 7 pe din directia de mers Arad -Sibiu, de FLORIN P., de 23 ani, din comuna Lapugiu de Jos, judetul Hunedoara, cu care s-a tamponat. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului autoturismului.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii  de vatamare corporala din culpa.

In data de 17.11.2010, in jurul orei 13:10, REINHOLD L., de 21 de ani, din Hunedoara, nu s-a asigurat la efectuarea unei  manevre de mers inapoi cu un autoturism pe strada Cerbului din Hunedoara, lovind-o pe Maria T., de 54 de ani, din Hunedoara, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. In urma accidentului pietonul a fost ranit usor. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Accidente rutiere in judetul Arges

Accident rutier pe raza localitatii Albota in urma caruia o persoana a fost ranita usor

In ziua de 17.11 a.c., in jurul orelor 21.20, pe DN 65, km 112, in localitatea Albota, M.F. de 39 ani din orasul Costesti, in timp ce conducea un autoturism de productie externa din directia Slatina catre Pitesti, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat), la efectuarea virajului la stanga nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus din sesns opus de D.M. de 29 ani din Pitesti. Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a lui M.F., care nu purta centura de sigurnata. Conducatorul auto D.M. nu se afla sub infulenta bauturilor alcoolice si purta centura de siguranta. Cercetarea la fata locului a fost efectuata de politisti din cadrul Serviciului Rutier Arges.

Accident rutier grav pe raza comunei Titesti

In ziua de 17.11 a.c., in jurul orelor 20.30, pe DJ 732, in afara localitatii Titesti, B. C. de 25 ani din comuna Balilesti, in timp ce conducea un moped din directia Mioveni catre Balilesti, nu a redus corespunzator viteza intr-o curba la stanga, a pierdut controlul asupra ghidonului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala nesemnalizat, condus din sens opus de P. M. de 67 ani din comuna Titesti.  Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului atelajului, care nu purta vesta reflectorizanta si care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorul mopedului nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, nu purta casca de protectie si nici vesta reflectorizanta. Cercetarea la fata locului a fost efectuata de politisti din cadrul Serviciului Rutier Arges.

Accidente rutiere in judetul Vrancea

La data de 17.11.2010, ora 12,00, pe DN 2 in muninicipiul Focsani, A. Eugen, de 60 ani, din localitate, in timp ce conducea auto Dacia Logan nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autoturismul care circula regulamentar in fata sa, intrand in coliziune cu acesta. In urma evenimentului a rezultat ranirea usoara a lui A. Eugen. Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

La data de 17.11.2010, ora 17,00, pe DN 2 in comuna Golesti, S. Ionut, de 26 ani, din Focsani, in timp ce conducea auto marca Daewoo  a acrosat si accidentat grav pe A. Petrea, de 68 ani, din comuna Golesti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

Accidete rutiere in judetul Iasi

La data de 17.11.2010, ora 18.20, pe B-dul N. Iorga s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti. Deplasandu-se cu autovehiculul, C. MARIUS, de 39 ani, din Iasi, a accidentat grav pe M. ROBERT, de 21 ani, din judetul Iasi, care s-a angajat in traversarea strazii, prin loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure. Victima a fost testata cu aparatul alcool test, rezultatul fiind 0,44 mg/l. alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Doi soti care traversau regulamentar strada pe marcajul pietonal, au fost accidentati ieri la ora 19:58 pe B-dul Alexandru cel Bun. F. NECULAI, de 63 ani si F. DOINA, de 56 ani, din Iasi, au suferit leziuni usoare dupa ce au fost loviti de un autovehicul condus de R. ROMICA, de 35 ani, din Iasi. Politistii care au efectuat cercetarea la fata locului au stabilit dupa testare, ca soferul se afla sub influenta alcoolului, rezultatul fiind de 0,62 mg/l. alcool in aerul expirat. Acesta va fi cercetat penal pentru „vatamare corporala din culpa” si „conducere sub influenta bauturilor alcoolice”.

Accidente rutiere in judetul Braila

Ieri, la orele 15.20, M.M. (41 de ani), din satul Rachitele de Sus, comuna Cocu, judetul Arges, in timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, la km 18+850, din cauza neatentiei in conducere si a nepastrarii distantei de siguranta fata de un tractor agricol care tracta o remorca incarcata cu porumb boabe, ambele vehicule fiind neinmatriculate, condus de E.C. (42 de ani), din satul Valea Canepii, comuna Unirea, a tamponat remorca in partea stanga spate, rasturnand-o in sant. In urma producerii impactului a rezultat vatamarea corporala grava a numitului B.G. (66 de ani), din Municipiul Pitesti, judetul Arges, si vatamarea corporala usoara a soferului M.M., care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. In cauza s-a intocmit dosar penal.

Ieri, in jurul orelor 18.20, numitul T.A. (16 ani), din Braila, in timp ce conducea mopedul, pe Soseaua Buzaului, in apropierea intersectiei cu strada Chisinau, nu a pastrat distanta fata de autoturismul din fata sa, condus G.C. (51 de ani), din comuna Chiscani, lovindu-l in partea din spate.  In urma coliziunii a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului mopedului care a fost transportat si internat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, si in cauza s-a intocmit dosar penal.

Accidente rutiere in judetul Gorj

La data de 17.11.2010, orele 17:44, Mihaela B., de 31 ani, din Tg-Jiu, in timp ce conducea un autoturism pe DJ667 Barbatesti, a pierdut controlul asupra directiei si a intrat in coliziune cu un copac, dupa care s-a rasturnat. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala Ionut C., de 19 ani, din comuna Aninoasa, pasager in autoturism si conducatoarei auto. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul de circulatie.

Surse: Inspectorate Judetene de Politie

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.