Roviniete.ro

Actiuni ale politiei rutiere pe autostrazile A1 si A2

Postat de: admin pe 22 Noiembrie 2010 10:26

In doar trei ore, politistii rutieri au depistat 77 de conducatori auto care au depasit viteza maxima legala pe autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti si A2 Bucuresti-Cernavoda. Unul dintre soferi a fost inregistrat circuland cu 179 km/h.

Ieri, in intervalul orar 11.00 – 14.00, Politia Autostrazi a organizat o actiune, pe autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti si A2 Bucuresti-Cernavoda, pentru diminuarea numarului accidentelor rutiere produse pe fondul excesului de viteza si pentru reducerea gradului de victimizare a populatiei prin accidente rutiere.

Pe parcursul actiunii politistii au intocmit un dosar penal pentru conducere fara permis si au constatat 88 de abateri de la normele care reglementeaza circulatia pe drumurile publice.

In majoritatea cazurilor, 77, este vorba despre depasirea vitezei maxime legale pe sectorul respectiv de drum. Recordul de viteza a fost pe autostrada A2 Bucuresti-Cernavoda, un conducator auto fiind inregistrat de aparatele destinate supravegherii traficului rutier si masurarii vitezei de deplasare a autovehiculelor circuland cu 179 km/h.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.