Roviniete.ro

Infotrafic Transfagarasan: Portile tunelului de la Balea au fost incuiate

Postat de: admin pe 26 Noiembrie 2010 10:54

Transfagarasanul a devenit impracticabil pe portiunea inchisa oficial la 1 noiembrie

Transfagarasanul este impracticabil dupa kilometrul 104, pe portiunea inchisa oficial circulatiei de la 1 noiembrie, din cauza ninsorii cazute in ultimele zile, iar portile tunelului de la Balea, care leaga judetele Arges si Sibiu, au fost incuiate.

Seful Districtului Drumuri Nationale Piscu Negru, Mircea Roth, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, ca s-a intervenit cu utilajele de deszapezire doar pe portiunea cuprinsa intre kilometrii 75 si 104, circulatia desfasurandu-se in conditii de iarna.

“Intre kilometrii 75 si 90 drumul este negru, iar in continuare, pana la kilometrul 104, stratul de zapada de pe carosabil, amestecat cu material antiderapant, masoara sub un centimetru grosime”, a precizat Roth.

In schimb, drumarii nu au mai intervenit pe portiunea de drum cuprinsa intre Cabana Capra si tunelul de la Balea, care este acoperita cu zapada, iar portile tunelului au fost inchise.

Transfagarasanul, care asigura legatura intre judetele Arges si Sibiu, este inchis oficial opt luni pe an, intre 1 noiembrie si 1 iulie, pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 104 (Piscu Negru – judetul Arges) si kilometrul 131 (Balea Cascada – judetul Sibiu).

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.