Roviniete.ro

Noul Renault Twingo este disponibil si in Romania

Postat de: admin pe 26 Noiembrie 2010 17:23

Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, noul Renault Twingo este disponibil, din noiembrie, si in Romania. Vehiculul mosteneste calitatile rutiere ale modelului Clio II, fiind construit pe aceiasi platforma. Va aducem in prim plan un model care si-a demonstrat fiabilitate si care este echipat cu motorul de 1.2 16V 75CP, ce ii confera un comportament tonic si o tinuta de drum excelenta.

Click pe poza

Noul Twingo ii mosteneste calitatile rutiere ale modelului Clio II, fiind construit pe aceiasi platforma. Va aducem in prim plan un model care si-a demonstrat fiabilitatea si care este echipat cu motorul de 1.2 16V 75CP, ce ii confera un comportament tonic si o tinuta de drum excelenta.

Pentru inceput, gama Twingo va fi constituita dintr-o versiune de baza Trend, care dispune de numeroase dotari inca din serie (aer conditionat, radio CD, geamuri fata si oglinzi cu reglaj electric), sau optional solutii de conectivitate USB, Bluetooth si diverse elemente de personalizare a design-ului, si seria limitata Twingo Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin doua culori de caroserie Rose Boheme si Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate plus alte numeroase elemente de design. Pentru mai multe detalii viziteaza pagina dedicata noului Renault Twingo

Renault Romania

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.