Roviniete.ro

Restrictii rutiere 1 Decembrie 2010 in Bucuresti

Postat de: admin pe 26 Noiembrie 2010 12:01

In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, la data de 27 noiembrie 2010, va avea loc repetitia ocazionata de parada militara ce va avea loc cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, iar la data de 01 Decembrie, va avea loc parada propriu-zisa.

Click pe poza

Click pe poza

Circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf, se va face (atat in data de 27.11.2010, cat si in data de 01.12.2010), dupa cum urmeaza:

- intre orele 05.00 – 14.00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos. P. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf.

- intre  orele 09.00 – 14.00, va fi inchisa  circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd. Marasti si Str. Ion Mincu.

Rute  ocolitoare:

1. Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Str. Alexandru Constantinescu – Piata Domenii – Bd. Ion Mihalache;

2. Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Bd. Al. Averescu – Str. Turda – Podul Grant.

3. Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – DN1.

4. Sos. Stefan cel Mare – Str. Barbu Vacarescu – Bd. Aerogarii – DN1.

Totodata, in zilele de 26, 27, 30 noiembrie si 01 decembrie, se interzic opririle / stationarile in alveolele din dreptul Monumentului Infanteristului.

Recomandam conducatorilor auto sa opresca autovehiculele in locuri de parcare mai indepartate sau sa opteze pentru transportul public de suprafata sau metrou. De asemenea, recomandam respectarea semnalelor agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor rutiere montate temporar in zona.

Pietonilor le recomandam sa circule cu atentie si sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate.

Brigada Rutiera Bucuresti

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.