Roviniete.ro

Rute alternative catre munte in weekend

Postat de: admin pe 26 Noiembrie 2010 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pana la aceasta ora nu au aparut probleme deosebite de fluenta a traficului pe nicio artera rutiera importanta.

Insa, plecarea in weekend a numerosi automobilisti va determina, probabil, aglomerarea in orele urmatoare a principalelor drumuri care duc inspre zonele turistice montane.

Pentru evitarea aglomeratiei pe D.N.1 Bucuresti – Ploiesti se recomanda folosirea rutei alternative D.N. 1A Bucuresti – Buftea – Ploiesti.

In cazul aglomerarii segmentului Ploiesti – Brasov al DN1(Valea Prahovei), se poate circula pe DN 1A Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Sacele – Brasov.

O alta ruta care poate fi utilizata pentru a se ajunge pe Valea Prahovei este D.N. 7 Bucuresti – Baldana – D.N.71 Baldana – Tirgoviste – Pucioasa – Sinaia.

Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta sporita, sa ruleze cu viteza adaptata conditiilor de drum, sa se angajeze in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare, sa isi cupleze centurile de siguranta si sa nu conduca dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.