Roviniete.ro

Zapada in Pasul Tihuta si in tot jutetul Bistrita-Nasaud

Postat de: admin pe 26 Noiembrie 2010 10:09

Iarna si-a intrat in drepturi in aproape intreg judetul Bistrita-Nasaud, in noaptea de joi spre vineri, cel mai mult ningand in localitatile de pe Valea Bargaului si municipiul Bistrita, potrivit informatiilor furnizate Agerpres de Sistemul de Gospodarire a Apelor.

Zapada s-a depus intr-un strat de doi centimetri in Pasul Tihuta din Muntii Bargaului, principala cale de legatura dintre Transilvania si Moldova, acolo fiind inregistrata si minima termica a zilei de vineri, de minus 6 grade Celsius.

Drumarii au intervenit cu 175 de tone de material antiderapant pe toate drumurile nationale din judet, potrivit sefului Sectiei de drumuri nationale Bistrita, Alexandru Slavita.

In Pasul Tihuta, pe DN 17, echipele de interventie au imprastiat 87 de tone de nisip si 25 de tone de sare, avand in vedere ca, in jurul orei 4,00 dimineata, in zona s-a produs si o furtuna de zapada.

Traficul rutier nu este afectat la aceasta ora, insa soferii sunt sfatuiti sa isi echipeze masinile corespunzator, meteorologii anuntand ca ninsorile vor continua.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.