Roviniete.ro

Ziua Nationala a Romaniai modifica cateva linii RATB

Postat de: admin pe 26 Noiembrie 2010 09:59

Linii RATB modificate sambata, 27.11.2010 si miercuri 01.12.2010, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

In vederea desfasurarii manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, sambata, 27.11.2010, cand va avea loc repetitia pentru acest eveniment, precum si miercuri, 01.12.2010, se va restrictiona traficul rutier in zona centrala, astfel:
- intre orele 05:00-14:00, pe Sos. Kiseleff (pe banda I, precum si pe axa centrala) intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf,
- intre orele 09:00-14:00, pe Sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei,
pe Str. Alex. Constantinescu intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti,
pe Bd. Maresal Averescu intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti,
pe Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Din aceasta cauza, in intervalul orar 5.00 – 14.00, mijloacele de transport RATB vor circula la indicatia agentilor de la Brigada de Politie Rutiera, dupa cum urmeaza:

Linia 131 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti -Ploiesti, pana la terminalul Complex Comercial Baneasa.

Linia 205 va functiona pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Bd. Ion Mihalache/Str. Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Str. Jiului, Pasajul Poligrafiei, Str. Baiculesti, Str. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi traseul de baza.

Linia 261 va functiona pe traseul actual intre Complex Comercial Baneasa si intersectia Sos. Gh. Ionescu Sisesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Baiculesti, Str. Jiului, Bd. Gloriei, pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Linia 282 va functiona pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Sos. Alex. Ioan Cuza/Sos. N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat pe Sos. N. Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Liniile 330 si 335 vor functiona pe traseele de baza intre Barajul Dunarii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti – Ploiesti, pana la terminalul Complex Comercial Baneasa.

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Liniile 148, 149 vor functiona pe un traseu modificat de la Pasajul Poligrafiei prin Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Liniile 304 si 449 vor functiona pe un traseu modificat de la intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti/ Bd. Ion Ionescu de la Brad, prin Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Baiculesti, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la terminalul Cart. Damaroaia.

Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Fluviului si intersectia Str. Clabucet/Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Otopeni.

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. N. Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Otopeni.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.