Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 28 noiembrie 2010

Postat de: admin pe 28 Noiembrie 2010 14:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora( 12.00) se circula normal pe majoritatea drumurilor nationale si pe autostrazi, neexistând probleme deosebite de fluenta a traficului rutier.

Este posibil insa ca in orele urmatoare sa se aglomereze traseele de intoarcere in Capitala si in special DN1 (Valea Prahovei), pe tronsonul Predeal – Comarnic.

In sprijinul celor care vor veni pe DN1, de la Brasov catre Bucuresti, recomandarile vizeaza folosirea rutei alternative DN1A Brasov – Cheia –Valenii de Munte–Ploiesti (DN1) – Bucuresti.

Pentru evitarea traversarii municipiului Ploiesti, pot fi utilizate centurile ocolitoare, in principal cea de est.

Câteva segmente ale unor drumuri nationale ramân afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat.Cele mai importante dintre aceste sunt:

- DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

- DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

- DN67, intre localitatile vâlcene Costesti si Negrulesti.

Reamintim faptul ca pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti sunt restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchisa circulatia pe sensul Pitesti – Bucuresti, traficul fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu.

Pentru evitarea implicarii in accidente grave, ii sfatuim pe toti conducatorii auto sa circule prudent, cu viteza adaptata permanent conditiilor de drum, sa efectueze depasirile doar dupa o temeinica asigurare si sa pastreze o distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte care sa permita evitarea unor eventuale coliziuni.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.