Roviniete.ro

Situatia traficului rutier in tara – 3 decembrie 2010

Postat de: admin pe 3 Decembrie 2010 13:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora (13.30) nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia blocata.

Totusi, exista anumite tronsoane ale unor artere rutiere importante, pe care se circula ingreunat din cauza unui strat subtire de zapada:

- DN67C Novaci – Ranca, in judetul Gorj;

- DN7A Groapa Seaca (judetul Hunedoara) / Voineasa – Vidra – Obarsia Lotrului, in judetul Valcea;

- DN12C Gheorgheni – Lacu Rosu, in judetul Harghita;

- DN24D Balabanesti – Cuca, in judetul Galati;

- DN17A, DN17B, DN18 – in judetul Suceava.

De asemenea, pe multe tronsoane importante de drumuri circulatia se desfasoara la aceasta ora ingreunat, din cauza cetii. Semnalam, in acest sens:

- Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti;

- DN1, in judetul Prahova;

- DN2, DN2A, in judetul Ialomita;

- DN2B, in judetul Braila;

- DE 85, in judetul Vrancea;

- DN1, DN7, in judetul Alba.

Important de retinut este si faptul ca, in scopul construirii pasajului superior pentru Autostrada Arad – Timisoara, traficul rutier pe DN69 este, pana la finalizarea lucrarilor, oprit intre kilometrii 55+600 metri si 56+200 metri( in judetul Arad), circulatia auto desfasurandu-se, provizoriu, pe o varianta de serviciu.

Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, Centrul INFOTRAFIC le recomanda participantilor la trafic sa circule cu viteza redusa si adaptata permanent la conditiile de drum si vizibilitate iar, inaintea plecarii in calatorie, sa se informeze cu privire la traseul ales, precum si despre conditiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitata.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.