Roviniete.ro

Circulatie in conditii de ceata

Postat de: admin pe 5 Decembrie 2010 17:43

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, odata cu lasarea serii, ceata isi face simtita prezenta, afectand buna desfasurare a traficului rutier.

Administratia Nationala de Meteorologie a prognozat ca la noapte, se va semnala ceata indeosebi in regiunile intracarpatice, izolat asociata cu burnita, favorizand producerea poleiului.

Din informatiile pe care le-am primit pana in acest moment (ora 17:00) de la dispeceratele de politie, ceata reduce vizibilitatea in judetele Prahova (pe DN1 intre Campina si Ploiesti – pe alocuri sub 50 de metri – , tinzand sa se extinda catre Bucuresti), Brasov (sub 50 de metri pe DN13 intre Fiser si Bunesti), Arges (sub 100 de metri pe DN73, spre limita cu judetul Brasov) si Dambovita (in zona municipiului Targoviste, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri).

Le recomandam conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa foloseasca lumunile de ceata impreuna cu cele de intalnire.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.