Roviniete.ro

Situatia traficului rutier in tara – 7 decembrie 2010

Postat de: admin pe 7 Decembrie 2010 10:43

Ora 10:00 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera este intrerupta pe DN19 Oradea – Sacueni, la kilometrul 18+808 metri, pe podul de serviciu din comuna bihoreana Tamaseu, care a fost demolat pentru prevenirea inundarii localitatii. Se circula deviat, pe o ruta locala.

Precizam, de asemenea, faptul ca in scopul construirii pasajului superior pentru Autostrada Arad – Timisoara, traficul rutier pe DN69 este, pana la finalizarea lucrarilor, oprit intre kilometrii 55+600 metri si 56+200 metri( in judetul Arad), circulatia auto desfasurandu-se, provizoriu, pe o varianta de serviciu.

Si la aceasta ora exista zone unde ceata densa reduce in mod considerabil vizibilitatea pe partea carosabila( judetele Vrancea si Giurgiu), iar pe unele drumuri nationale traficul auto se desfasoara in conditii de iarna, din cauza unui strat subtire de zapada( afanata, in amestec cu material antiderapant). Cele mai importante dintre acestea sunt:

- DN67C Novaci – Ranca, in judetul Gorj;

- DN7A Voineasa – Obarsia Lotrului( judetul Valcea) / Groapa Seaca( judetul Hunedoara);

- DN1R, la Belis, in judetul Cluj;

- DN12C Gheorgheni – Lacu Rosu, judetul Harghita;

- DN13B, in zona localitatii Bucin, acelasi judet;

- DN13E Zagon – Barcani, in judetul Covasna.

Centrul INFOTRAFIC le recomanda conducatorilor auto sa adapteze viteza la conditiile meteo-rutiere, sa nu bruscheze comenzile autovehiculelor si sa pastreze in mers o distanta suficienta fata de vehiculele dinainte, pentru a putea opri in conditii de siguranta.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.